Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Alfa GT-1,9JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка на Alfa GT-1,9JTD

Здравейте! Отново съм тук след близо 10 години отсъствие...Едва ли е интересно какви коли съм сменил оттогава.По-важното е ,че отново се спрях на марката - винаги ми е била слабост в интерес на истината.
    Та по темата.Спрях се на този модел ,защото от момента когато излезе на пазара я искам!Не съм се интересувал от детайлите на модела - просто ме впечатли визията ,което между впрочем винаги е било водещото при избора ми на Alfa Romeo!
    От седмица я имам при себе си - произведена през 2006 и първа регистрация-31.01.2007г. ,но все още очаквам пристиганито на документите от Италия ,за да я регистрирам и подкарам , за което вече нямам търпение.
    Взех я със съпътстващи забележки и в момента се опитвам да ги отстраня ,докато все още е без номера.
    Колата се намира в Пловдив.
    Какво има за отстраняване - на първо четене по нея:
    • Счупена дръжка на дясната врата;
    • Скоростомера не работи - другите уреди по таблото работят ,като километража - за изминати километри също работи - не е манипулиран - поне тук в БГ не е !;
    • Има някакво хлопане отпред в дясно при каране по неравности се чува доста отчетливо;

Това са първите неща ,които се заемам да проверя и отстраня.Вече намерих дръжка за вратата - срещу 50 лв.Сега трябва да установим откъде идва проблема със скоростомера!И каква е причината за трополенето отпред вдясно!
    Ще бъда благодарен на всеки съвет от собственици на модела относно смени на консумативи ,ремонти ,възможни подобрения по колата , както и взаимно заменяеми части с други модели - ако има такива разбира се!Още по добре ако тук -в Пловдив има колеги с този модел.
    Attached Files

Добре дошъл отново и със здраве да си я караш
    алфа ромео 156 тс

Comment

Колега, ако можеш избързай с регистрацията, че не се знае в Пл има ли още регистрационни номера и до кога.

Comment

Ако зависи само от мен - днес го правя , но чакаме документите - оригиналния талон от Италия - до срядатрябва да дойде ...уж

Comment

Честито и със здраве и безаварийни !
          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Честито и от мен!
            Доста от частите са идентични със 147-те.
            Окачването и частите по стандартното обслужване са им 1/1
            sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

Честито и от мен ! Записвам се да следя темата и аз съм горда собственичка на такъв автомобил.

Comment

Честито и от мен. Ама вземи я оправи вече де мисля че на тая цена която я взе не е проблем и за една нова предница

Comment

Working...
                X